Gehoorapparaat 

Een gehoorapparaat is zeer persoonlijk en afhankelijk van uw gehoor, leefsituatie en voorkeuren vinden wij het perfecte model hoortoestel voor u.
Wij werken met de slimste digitale gehoorapparaten die zich naadloos aanpassen aan uw leefsituatie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Hoe werkt een gehoorapparaat:

Gehoorapparaten of hoortoestellen dienen om geluid te versterken. Ze bestaan in principe uit een microfoon een versterker en een telefoon.

Wat doen deze verschillende onderdelen:

Microfoon:    Ontvangt geluidsgolven en zet deze om in elektrische signalen

Versterker:    Verhoogt de sterkte van de audiosignalen en stuurt deze naar het oor

Luidspreker: Zet de versterkte elektrische audiosignalen om in geluid en stuurt ze verder naar de gehoorgang

De slimme digitale hoortoestellen hebben eigenlijk een automatische piloot die iedere situatie identificeert en automisch classificeer in een van de volgende programma’s. Lawaai/gesprek in lawaai/muziek/stil/gesprek in een kleine groep/gesprek in menigte/gesprek in stilte. Het hoortoestel past zich dus zelf aan, wil je zelf nog een fijnafstelling maken in bepaalde situaties kan dit via de app op je telefoon of met een afstandsbediening moch dit wenselijk zijn.

Wat deze slimme toestellen ook zo goed maken is de optimalisatie van geluidsprestaties zowel in makkelijke als moeilijke luistersituaties. Deze hoortoestellen maken de subtieele nuances van spraak meer uitgesproken met een zachte spraaklift.

 

gehoorapparaat kopen

Populaire soorten gehoorapparaten:

RIC (receiver in het oor)

Oplaadbare hoortoestellen

Bluetooth hoortoestellen

Voordelen van het dragen van gehoorapparaten:

Goed horen in elke situatie.U kunt weer alles en iedereen om u heen horen. Gesprekken voeren, zowel in rustige als drukkere omgevingen, is geen enkel probleem. Niet alleen met degene recht tegenover u, maar ook met de mensen naast of achter u. Een gezellig diner met vrienden, een drukke verjaardag of een feestje: u hoort er weer helemaal bij.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek