Audicien Dongen

Als audicien Dongen zet ik me als Dominique Hoorspecialist in om mijn patiënten de beste zorg te bieden. Het is mijn passie om mensen met gehoorverlies te helpen hun communicatievaardigheden, hun sociale interacties en hun algemene levenskwaliteit te verbeteren. In mijn praktijk bied ik een scala aan diagnostische en behandelingsdiensten voor patiënten van alle leeftijden. Wanneer een patiënt bij mij komt, begin ik met een grondige evaluatie van het gehoor, met behulp van de nieuwste apparatuur en technieken. Ik gebruik zuivere-toonaudiometrie, spraakaudiometrie en middenooranalyse om het type en de mate van gehoorverlies vast te stellen en de juiste behandelingsopties aan te bevelen.

Audicien Dominique

Met ruim 10 jaar ervaring en werkzaam in het vakgebied help ik graag andere mensen de juist hoortoestel kiezen. Geduld, betrouwbaarheid en kennis staan bij mij centraal en door mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jij weer goed kunt horen. Laat me je adviseren!

advies hoortoestel

Wat doe ik als audicien in Dongen

Een van de belangrijkste aspecten van mijn werk als audicien in Dongen is de begeleiding en ondersteuning van patiënten met gehoorverlies. Ik begrijp dat gehoorverlies een moeilijke en isolerende ervaring kan zijn, en ik streef ernaar een comfortabele en ondersteunende omgeving te creëren voor al mijn patiënten. Ik neem de tijd om de verschillende behandelingsmogelijkheden uit te leggen en patiënten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hun verzorging.

Welke mogelijkheden kan ik als audicien in Dongen bieden

Er zijn verschillende soorten hoorapparaten beschikbaar op de markt, elk ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften van mensen met gehoorverlies. Als audicien in Dongen kan ik u er uitgebreid over informeren. Hier zijn enkele van de meest voorkomende typen:

 1. Achter-het-oor (AHO) hoortoestellen: Dit type hoortoestel zit achter het oor en heeft een luidspreker die zich in het oor bevindt. Dit type hoortoestel kan worden gebruikt voor een breed scala aan gehoorverlies.
 2. In-het-oor (IHO) hoortoestellen: Dit type hoortoestel past volledig in de gehoorgang. Dit type hoortoestel is minder opvallend dan AHO hoortoestellen, maar kan minder geschikt zijn voor mensen met ernstig gehoorverlies.
 3. Onzichtbare in-het-kanaal (IIC) hoortoestellen: Dit type hoortoestel zit volledig in de gehoorgang en is nauwelijks zichtbaar. Het is het meest geschikt voor mensen met een milde tot matige gehoorverlies.
 4. Oplaadbare hoortoestellen: Dit type hoortoestel heeft een ingebouwde oplaadbare batterij in plaats van wegwerpbatterijen, waardoor het gemakkelijker is om het hoortoestel op te laden en te gebruiken.
 5. Bluetooth-hoortoestellen: Dit type hoortoestel kan worden gekoppeld aan mobiele apparaten en andere Bluetooth-apparaten, waardoor het gemakkelijker wordt om te bellen of muziek te luisteren.

Een professionele ruimte waar we alle tijd voor u hebben.

 • Slechts 10 minuten rijden vanaf Dongen

 • Uitgebreid de tijd om u te helpen

 • Erkend Audicien

 • Alle soorten hoortoestellen

 • Professionele cabine om uw gehoor uitgebreid te testen

 • Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Samenwerken als Dongense audicien

Voor patiënten die een hoortoestel nodig hebben, werk ik nauw samen met de beste producenten van gehoorondersteunende apparaten om ervoor te zorgen dat ze het juiste toestel krijgen dat past bij hun behoeften en levensstijl. Ook in Dongen werk ik als audicien en houd ik rekening met factoren zoals de mate van gehoorverlies, hun dagelijkse activiteiten en hun voorkeuren voor stijl en functies. Ik bied ook voortdurende ondersteuning en aanpassingen om ervoor te zorgen dat hun hoortoestellen optimaal werken en dat ze er het meeste voordeel uit halen.

Ook de audicien in Dongen wordt geschoold

Naast mijn werk met patiënten zet ik me ook in om op de hoogte te blijven van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van audiologie. Ik woon conferenties en seminars bij, lees wetenschappelijke tijdschriften en netwerk met andere professionals op dit gebied om ervoor te zorgen dat mijn praktijk altijd voorop loopt met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daar profiteren mijn audicien-cliënten in Dongen van.

Ik ben er trots op dat ik de mensen in Dongen mag dienen als audicien. Ik geloof dat iedereen de kans verdient om effectief te communiceren en te genieten van een vol en rijk leven, en ik ben toegewijd om mijn patiënten te helpen deze doelen te bereiken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek