Phonak en Unitron hoortoestellen van Sonova.

Sonova, waarvan het hoofdkantoor in Zwitserland staat, is een toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen. De Groep is actief via haar centrale bedrijfsmerken Phonak, Unitron en Advanced Bionics. Sonova biedt haar klanten een van de meest uitgebreide productportfolio’s uit de branche: van hoortoestellen tot cochleaire implantaten tot draadloze communicatieoplossingen.

Bent u op zoek naar een Phonak of Unitron hoortoestel?

Een hoortoestel is zeer persoonlijk. Er zijn dan ook verschillende soorten hoortoestellen met elk hun eigen voordelen. Van kleine, onzichtbare gehoorapparaatjes die helemaal in de gehoorgang zitten tot handzame achter-het-oor toestellen.

Uw leefsituatie is van groot belang.

Met de hoortoestellen van Sonova kunt weer alles en iedereen om u heen horen.

Gesprekken voeren, zowel in rustige als drukkere omgevingen, is geen enkel probleem. Niet alleen met degene recht tegenover u, maar ook met de mensen naast of achter u. Een gezellig diner met vrienden, een drukke verjaardag of een feestje: u hoort er weer helemaal bij.

Dus afhankelijk van uw gehoor, leefsituatie en voorkeuren vinden wij het perfecte model hoortoestel voor u.

Wat maakt de Phonak en Unitron hoortoestellen van Sonova nu zo bijzonder?

Topprestaties met eersteklas geluidstechniek

Soms zijn de meest geavanceerde oplossingen de oplossingen die u helemaal niet opmerkt. De signaalverwerkingstechnologie is ontworpen om een natuurlijke luisterervaring te bieden met behulp van een optimale first fit met een soepele overgang naar maximale helderheid – plus automatische detectie en reactie op veranderende luisteromgevingen.

Hoortoestellen die op alles zijn voorbereid

Het ontwerp van deze bekroonde, compleet uitgeruste en universeel koppelbare hoortoestellen combineert een fraai uiterlijk met comfort en intuïtieve functionaliteit voor het oplossen van levensechte problemen.

Ervaar innovaties waar u blij van wordt

Net zoals een reis veel meer is dan alleen wat punten op een kaart, draait horen om meer dan alleen een audiogram. Onze op ervaringen gebaseerde innovaties combineren tracking van geluidsprestaties met continue zorg, en maken optimaal gebruik van op gegevens gebaseerde inzichten om zo keer op keer een onovertroffen hoorzorgervaring te verzekeren.

Ervaring is alles!

Natuurlijk geweldige geluidsprestaties, maar wij vinden dat u veel meer mag verwachten.