Philips hoortoestellen

Philips is een wereldwijd conglomeraat dat zich richt op verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, consumentenelektronica.

Het socialiseren en verbonden blijven wordt nu makkelijker met de baanbrekende AI-geluidstechnologie in Philips HearLink. Deze hoortoestellen van Philips maken gebruik van artificial intelligence om spraak duidelijker te maken in lawaai, zodat je je kunt concentreren op het horen en genieten van de zinvolle momenten van het leven.

Philips Hoortoestellen

De voordelen van Philips hoortoestellen

Ze zijn klein en eenvoudig in te pakken, de nieuwe Charger Plus MNR T R ondersteunt een actieve, on-the-go levensstijl. Zodra de geïntegreerde interne batterij is opgeladen, zorgt de draagbare oplader voor drie volledige ladingen van de HearLink miniRITE T R.

Hoortoestellen zijn goed in het verstaanbaar maken van spraakgeluiden. De functie HiFi Music doet hetzelfde voor muziek en de subtiele ritmes in onze favoriete nummers. In essentie versterkt het beats om de geluiden die u hoort te intensiveren en muziek ongelooflijk te laten aanvoelen. De functie is beschikbaar op onze nieuwste miniRITE T en miniRITE T R hoortoestellen.

Verbind je hoortoestellen met je smartphone, TV of andere apparaten en krijg het geluid rechtstreeks in je hoortoestel. Maak het horen makkelijker en maak ook op afstand verbinding met je geliefden.

Het is belangrijk op te merken dat de keuze voor een hoortoestel afhankelijk is van de individuele behoeften en het type gehoorverlies van de gebruiker. Wat voor de ene persoon werkt, is mogelijk niet geschikt voor een ander. Het is raadzaam om een hoorspecialist te raadplegen om de juiste hoortoestellen te selecteren.